DAĞ YOLUNDAKİ ÇALIŞMALARIN SALI GÜNÜ TAMAMLANMASI PLANLANIYOR! – Tolga ATAKAN | Tolga Atakan Resmi Web Sitesi

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan, GAK TV’ye yaptığı özel açıklamada, Girne-Değirmenlik Yolu’ndaki (dağ yolu) çalışmaların planlanandan önce tamamlanacağını ve trafik akışına getirilen kısıtlamanın salı günü kaldırılmasının planlandığını söyledi.

Bakan Atakan, dağ yolundaki tamir çalışmalarının yarından itibaren başlayacağını ve hafta sonu da devam edeceğini belirterek çalışmaların Salı günü tamamlanmasının hedeflendiğini açıkladı. Atakan, çalışmalar süresince kendisinin de bölgede olacağını aktarırken çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bir emirname ile şu anda yürürlükte olan kısıtlamaların kaldırılacağını ve trafiğin normal seyrine döneceğini söyledi.

Bilindiği gibi 5 Mart Pazartesi’nden itibaren 9 yolcudan az yolcu taşıyan araçların 09.00 ile 19.00 saatleri arasında, 5 bin kilo ve üzeri ağır vasıtaların ise 19.00 ile 09.00 arasında yolu kullanmaları yasaklanmıştı.

Diğer yandan Lefkoşa-Girne Anayolu’ndaki çalışmalarla ilgili açıklama yapan Atakan, yarından itibaren yolda hem gündüz hem gece çalışılacağını böylece projenin tamamlanması için öngörülen sürenin de kısalacağını söyledi.

logo-footer