BAKAN ATAKAN,BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ. – Tolga ATAKAN | Tolga Atakan Resmi Web Sitesi

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan, Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli’yi kabul etti.

Kabulde ilk sözü alan Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli, Bakan Atakan’ın yeni görevinin hayırlı olması dileklerinin yanı sıra, Belediye olarak yapmayı planladıkları çalışmalar ile ilgili olarak görüş alış verişinde bulunmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Gönyeli’de her eve erişebilecek fiberoptik internet altyapı hizmeti projelerinin olduğuna değinen Benli, bu konunun hükümet programında yer almasının da ayrıca sevindirici olduğunu kaydetti.

Benli ayrıca, Gönyeli’de devam eden altyapı çalışmalarının var olduğunu belirterek,  devam eden altgeçit projesi hakkında Bakan Atakan’a bilgi vereceğini ifade etti.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan ise kabulünde yaptığı konuşmasında, Ahmet Benli başkanlığındaki Gönyeli’de gerçekleşen değişimi beğeni ile izlediğini, bundan dolayı Gönyeli’de gerçekleştirilen halka yönelik çalışmalardan dolayı tebriklerini Başkan Benli’ye aktardı.

Bakan Atakan, her zaman halka yönelik olarak atılacak her türlü adımların destekçisi olacaklarının da altını çizerek, “Halkımızın ve Gönyeli’nin yararına olacak işlerde birlikte hareket edeceğiz” dedi.

 

logo-footer